Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Vighèt, Colli Tortonesi, Barbera, Valli Unite Soc. Coop. Agr., 2004, 15% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
119,00 hos Cibi e Vini

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Heftig og noget grovkornet Barbera. 15% alkohol.

Ungdommelig, tæt farve. Duften er især til at begynde med ganske voldsomt gummi-agtig, ikke så kønt. Smagen er kraftig, mørk, også her er der gummi, som dog begynder at aftage efter nogle timer.

Stilen er i den grove ende af skalaen, støvet, lidt bondsk, og man kan næppe kalde vinen frugtig, ej heller har den nogen spændende interaktion med fadet.

Den slæber sig lige nøjagtigt op på tre stjerner, dels fordi den går glimrende til mad, dels fordi vi har erfaringer med at de generende gummitoner er noget der kan optræde forbigående i en vin, og vi anser det derfor for sandsynligt, at de ikke er et permanent karakteristika ved vinen.

Vinen er fremstillet af økologisk dyrkede druer.

September 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.