Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Vinen, der er fremstillet af 50% Syrah og 50% Grenache lagret i beton, lagde første dag ud med en frygtelig lugt domineret af gummi. Heller ikke smagen var værd at skrive hjem om, om end bedre end lugten. Det bedredes noget med luftning, men vinen blev den første dag aldrig en fornøjelse.
Anden dag var der stadig lidt gummi i næsen, der dog var blevet væsentligt mere "normal", ligesom smagen var blevet mere almindelig.
Vinen må således siges af være bedre, end vi fik indtryk af dag 1, hvor den sagtens kan have været reduktiv, et fænomen der oftere mødes i lavt eller moderat svovlede vine. Men kan det være meningen med en Ventoux til 90 kr., at den skal have et døgns luft, før den er værd at drikke? Det er for sært, synes vi.
På baggrund af oplevelsen dag 2: Tre stjerner fra Preben, to fra Helle. Første dag lå vi begge en stjerne lavere.
Glas: Zalto universal.