4 stjernerHvidvin

Varidor, Riesling trocken, Qualitätswein, Carl Loewen, 2014, 12% (Mosel, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
100,00 hos Jørgensen og Co Vinimport (overgået til vinfoyeren)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Personlig vin, som efter min (Preben der anmelder tysk Riesling alene) smag først viser sig fra sin rigtig gode side efter flere dages luftning.

Indledningsvis temmelig speciel duft med bl.a. popkorn og kød. Også smagen er lidt speciel.

Det lidt specielle udtryk, som jeg ikke finder særlig kønt, holder sig også dagen efter åbning. Først på fjerdedagen vender det, og det specielle fremstår som høj grad af personlighed på den gode måde. Og tre stjerner bliver til fire.

På dette tidspunkt er mundfornemmelse og syre blide, og velsmagen, der har god frugt, rummer et fint lille strejf af sødme.

Glas: Zalto universal.

Oktober 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.