Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Vanotu, Barbaresco, Pelissero, 2004, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
499,00 (420,00 v. 6 fl.) hos Supervin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Jeg (Preben der anmelder Nebbiolo-vine alene) var, da jeg drak vinen, ikke opmærksom på, at den forhandledes i Danmark. Så jeg lavede ingen anmeldelse. Nedenstående tekst er derfor blot en kopi fra min database med min private beskrivelse.
Det skal også bemærkes, at vinen ikke er købt hos den danske forhandler. Den er købt på auktion af en, der har købt den i Tyskland. Der er derfor nogen usikkerhed om præcisionen i teksten i forhold til vinen, der forhandes i Danmark.

Godt glas men ikke fantastisk. Maskulin med tanniner, især til at begynde med. Tør og uden at byde på vidunder-smage eller andre fantastiskheder. På denne baggrund faktisk lidt skuffende.

Glas: Zalto bordeaux.

August 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.