99,00 hos Toscavini

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fine, små og elegante bobler. Dejlig frisk og ganske let aromatisk duft, delikat smag, blød og levende i munden grundet de fine bobler.

Vinen har den druesødme, som man ofte finder i boblende Prosecco vin. Eftersmagen er delikat tør. Jeg finder sødmen afvæbnende og lækker, og den er sammen med den den ikke for høje alkoholprocent med til at gøre vinen til nærmest en perfekt aperitif i min mund, mens Helle simpelthen finder vinen for sød. 4 stjerner fra mig 3 fra hende.

Februar 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.