4 stjernerHvidvin

Urban Riesling, Nik Weis, 2020, 10,5% (Mosel, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
125,00 hos Dahls Vinhandel / 139,00 (tilbudspris: 99,00) hos Vineonline / 139,75 (tilbudspris: 99,75) hos Brønshøj Vinhandel

Vaskeægte smag af tysk Riesling med en lille og klædelig sødme - men slet ikke på feinherb-niveau - på en solid baggrund af god citrus-friskhed.

Meget letdrikkelig, hvad den lave alkoholprocent givetvis medvirker til, og fuld af charme. Masser af bælle-kvalitet på den helt gode måde.

Glas: Zalto hvidvin

August 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.