2,5 stjerner2 stjerner Helle3 stjerner PrebenRødvin

un air de Réméjeanne, Côtes du Rhône, Domaine Réméjeanne, 2013, 13,5% (Rhône, Frankrig) L02

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
79,75 hos Bichel Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen, som vi ikke oplever som så vellykket, er fremstillet af Grenache og Syrah. To stjerner fra Helle, tre små fra Preben.

Vinen er frugtig med lidt peber. En god Côtes du Rhône plejer at kunne skære bedre igennem velkrydret mad end denne kunne. Vi oplevede tørringstendenser med luftning, men det kan handle om en lidt kritisk fase, hvilket vi dog ikke ville forvente skulle spille en rolle for en vin i det prisleje.

Glas: Zalto hvidvin.

April 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.