3 stjernerHvidvin

Trittenheimer Altärchen, Riesling Kabinett, Loersch, 2018, 10,5% (Mosel, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
125,00 v. 6 fl. hos vinfoyeren

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen blev købt i forhåbning om, at den ville være i samme stil som samme vin i årgang 2016, som har været en af mine (Preben der smager og anmelder tysk Riesling alene) favoritter det sidste års tid. Men hvor 2016 var helt tør og meget frisk, har nærværende 2018 en del sødme og for meget til min smag, og den er derudover mindre syrefrisk.

Jeg har aldrig forstået, hvordan 2016, der også var en Kabinett, og som tilmed kun havde en alkoholprocent på 10%, kunne være så tør. Så 2018 er måske mere "rigtig Kabinett". Jeg tror ikke, at aldersforskellen kan give hele forklaringen på forskellen.

Smagstypen er honningmelon.

Glas: Zalto hvidvin.

December 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.