Kvalitet-pris: OK
170,00 hos DoréDelicato

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

På trods af at vinen er fremstillet på samme måde som i Champagne - med hvad italienerne kalder metodo classico - og af de to vigtigste "Champagne-druer", Chardonnay og Pinot Noir, så smager vinen udpræget anderledes end Champagne. Den smager mere af "normal vin", lidt hen ad en fadlagret Bourgogne. Det er Preben rigtig glad for og belønner med fire stjerner, mens Helles begejstringsniveau, hvad samme aspekt angår, ligger til en stjerne lavere.

Vinen har mange, små og livlige bobler i glasset. I munden opleves moussen mere som en elektrisk fornemmelse end egentligt boblende. Duft og smag er som nævnt udpræget vinøs. Passende tørheds- og friskhedsgrad.

Marts 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.