5 stjernerRødvin

Toscana rosso, Baron' Ugo, Monteraponi, 2015, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
625,00 hos Niche Vine

Vinen er fremstillet af 90% Sangiovese, 7% Canaiolo, 3% Colorino. Den er spontangæret uden temperaturkontrol. Vinen lagres først 12 måneder på store fade af slavonsk eg, derefter 24 måneder på store fade af fransk eg og endelig tre måneder i beton. Vinen er hverken klaret eller filtreret.

Fremragende vin! Smuk og vinøs duft. Stor velsmag med jordbær som det primære. Helt blød og med mild syre, velouragtig tekstur. Vinøs og med passende smagsfylde.

Helt anderledes end alt andet vi har smagt fra Toscana, helt sin egen. Høj klasse.

Glas: Zalto bourgogne.

Læs om og se billeder fra Monteraponi

April 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.