3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

the Mischief maker, black pearl, 2013, 15% (Sydafrika)

Kvalitet-pris: OK
109,00 hos Vin med Hjerte

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende sydafrikaner fremstillet af 85% Shiraz og 15% Mourvèdre. Fire stjerner fra Preben, der synes rigtig godt om vinen, en stjerne mindre fra Helle, som finder solmodenheden og koncentrationen lige i overkanten.

Duft og smag lægger ud med mørke bær (brombær/solbær) og lidt gummi; sidstnævnte dæmper sig (heldigvis) med luftning. Smagen byder også på timian-agtig krydring og et strejf hvid peber. God friskhed og et næsten umærkeligt tannin-strejf.

Den høje alkohol er fornemt integreret; den hverken smages eller "brænder", beruser blot.

Prisen er bestemt rimelig.

Glas: Zalto bordeaux.

Læs vores artikel om Vin med Hjerte

Maj 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.