2 stjernerRødvin

Tête de lard, Saumur Puy Notre Dame, Manoir de la Tête Rouge, 2012, 13% (Loire, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
132,00 hos Gladvin.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Knastør og landlig vin med ok Cabernet Franc karakter. Økologisk.

Indledningsvis er duften landlig og lidt pudsig med vilde blomster og saft. Lavsvovlingen stikker sin næse frem en gang imellem, men er ikke dominerende. På de bedste tidspunkter bydes på udmærket Loire-Cabernet-Franc-duft.

I munden er vinen meget tør, frugtfattig og noget primitiv med grove og bitre tanniner, der mildes noget med luftning uden at skifte grundlæsggende karakter.

Ikke den store fornøjelse.

Glas: Zalto hvidvin.

(Naturvin anmeldes af Preben alene.)

September 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.