2 stjernerRødvin

Terres Chaudes, Saumur-Champigny, Domaine des Roches Neuves, 2013, 12,5% (Loire, Frankrig) LTC13

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
279,95 (229,95 v. 12 fl.) hos Philipson Wine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi er meget glade for de røde Loire vine fremstillet af Cabernet Franc - men faktisk overvejende for de billigere udgaver med vægten på frugt. Blandt de dyrere vine har vi ikke rigtig fundet noget, der begejstrer os. Heller ikke nærværende vin.

Vinen, der er biodynamisk, byder ganske enkelt ikke på hverken velduft eller -smag, ingen nydelsesværdi. Høj syre og med bitterhed i finalen.

Vinen er ikke købt i Danmark (vi handler ikke hos vinens danske forhandler) men i en parisisk filial af den franske vinforhandlerkæde Nicolas, hvor vi har givet 17,40 € (ca. 132 kr.) for den.

Glas: Zalto bordeaux.

Januar 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.