Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Terra dei Cavalieri, Chianti Classico Riserva, Fattoria la Loggia, 1997, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
139,00 hos Wiuff Vinhandel (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Traditionel mellemvægts Chianti Riserva. Ren og med tilpas fylde og tyngde.

Vores relativt lave vurdering af vinen skyldes dens alder, eller rettere det stadium i dens udvikling den er nået til efter 6 1/2 år: Den er begyndt at tørre ud. Det er svært at sige, hvor megen frugt den har haft, da den var bedst; stilen forekommer hele tiden at have været til den tørre og ikke så frugtrige side. Og ikke et ondt ord om det. Midt i alle de moderne træk man kan møde i nutidige Chianti'er, er det befriende, at der stadig findes de mere traditionelt orienterede vine.

Der er ingen tvivl om, at vinen ville have opnået en højere vurdering smagt på et tidligere tidspunkt.

Januar 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.