Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Tannat, De Lucca, 2000, 13,5% (Uruguay)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
89,00 v. 12 fl. hos Lundager Vinimport (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

(Bemærkning efter senere at have smagt samme producents Merlot-vin: Det smager som om der er byttet etiketter på Tannat og Merlot vinene. Læs mere herom i vores anmeldelse af Merlot'en.)

Dejlig og letforståelig vin med mørk bærduft og ret enkel smag af dejligt solmodne brombær. Fin smagsfylde og koncentration. Meget fint balanceret. Behagelig uden at være ligegyldig. Enkel uden at være simpel. Moderat syre- og tanninniveau, på den ene side intet der kan forskrække nogen, på den anden side ikke så modereret, at den garvede vinnyder keder sig.

Vinen er en nydelse både med og uden mad.

Vinen er meget vellavet og ren, men grundet den enkle og lidt enstrengede stil, synes vi at prisen er i overkanten, specielt i betragtning af at der er tale om en pris ved køb af 12 flasker.

Stil vinen op i god tid i forvejen; den har en del godt og sundt bundfald.

November 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.