4 stjernerRødvin

Svoltone, Vino da tavola, Fanti, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
309,00 (266,00 v. 6 fl., 253,00 v. 12 fl.) (238,00 v. 24 fl.) hos Solarex Wines (ophørt)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget fin og elegant Sangiovese vin, moden og balanceret. Fire store stjerner med femstjernede øjeblikke.
Svoltone er klassificeret som vino da tavola og bærer derfor ingen årgang, men producenten oplyser, at der er tale om en vin fra 1998.

Ganske kompleks duft med vinøse bær, lidt fyrretræ og et strejf fløde. I munden er vinen fin, elegant, slank, ædel og med blød og frisk syre. Tydeligvis en vin med en portion alder, der giver modenhed, blidhed og sammenhæng. Men ingen træthed; vinen er i fuld vigør.

Vinen er en lille smule tør uden mad, men sammen med mad performer den fremragende, og det er her vi oplever de femstjernede øjeblikke.

Januar 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.