3,5 stjernerRødvin

Startere Grenache, Vin de table, Oroncio, 2008, 12,5% (Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
40,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Både duft og smag er frisk og enkel Rhône.

I munden er vinen relativt let. Den for området lave alkoholprocent gør sit hertil.

Ren og tør frugt. Læskende, hvilket er en sjælden egenskab for en Rhône-vin.

Tre stjerner fra Helle, fire fra Preben, der nyder vinen mest.

Vi synes ikke vinen smager af mere end af allerhøjst 90 kr. Er der et eller andet, som vi ikke ved, noget som kan være medvirkende til en høj pris, siden en let og enkel vin de table vin kan koste 149 kr.? Har en eller anden med et stort navn medvirket under fremstillingen? Har husets større vine et fornemt renomé? I givet fald er det ydre ting, som vi ikke kan smage i nærværende vin.

Januar 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.