4 stjernerRødvin

Sori' Paitin, Barbaresco, Serraboella, Paitin, 2013, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
219,00 hos Atomwine (tidligere solgt for 349,00)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget harmonisk vin, der aktuel nok er lidt lukket.

Indledningsvis støvet og lidt lukket duft og smag i samme stil. Den vinder en hel del med luftning er strukturelt meget harmonisk med tanniner, der bløder ud og integreres fint. Ender med at blive velsmagende, lækker faktisk, men den må godt åbne op for yderligere velsmag og kompleksitet. Det skulle der vinens relativt unge alder taget i betragtning være god chance for.

Glas: Zalto bordeaux.

Januar 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.