Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Signargues - Côtes du Rhône Villages, La Font du Vent - Notre Passion, Jean et Michel Gonnet, 2009, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Helle oplever bitre syltetøjsindslag, som tænder hende af. To stjerner fra hende. Fire stjerner fra Preben, der godt kan følge det bitre, eftersmagen byder på, men som overordnet synes det er en dejlig vin, om end lidt til den søde side.

God Rhône-duft og -smag. Umiddelbart forekommer den at hælde til den søde og lettere ufriske side, men sammen med mad er det som om den virker friskere, og sødmen dæmpes, og her fungerer den fint. Pænt indslag af peber i finalen.

Vinen har udover den for typen velkendte robusthed også noget fint over sig, som er medvirkende til at Preben lander på de fire stjerner.

Marts 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.