Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
150,00 hos Vinova
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Herlig vin, hvis man kan acceptere den type udtryk, der kommer af, at vinen forekommer kun af være moderat svovlet. Det kan Helle i dette tilfælde ikke, så Preben anmelder vinen alene.

Vinen, som er økologisk, er fremstillet af Grenache, Carignan, Syrah og Mourvèdre lagret i cement. Allerede i næsen afslører den moderate svovling sig, men der er også, når vinen får noget luft, nogen god frugt.

Mundfornemmelsen er den for moderat svovlede vine karakteristisk livfulde og saftige, næsten mostede. Mørk og ren frugt med god og letbitter finale plus et strejf naturvin.

Enkel, ukompliceret, letdrikkelig og tørstslukkende. Dejligt lav alkohol.

Fire solide stjerner.

Glas: Zalto hvidvin.

November 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.