2 stjernerHvidvin

Sauvignon Blanc, Amador, Castillo Viejo, 2004, 12,5% (Uruguay)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
41,25 hos Quality Wine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Her tager vi så et tydeligt dyk i kvalitetsniveauet i forhold til de fine vine, vi har smagt fra Castello Viejo i den sidste uges tid. Amador er bodegaens egen betegnelse for dette niveau, hvor de andre smagte vines Catamayor ifølge ejendommens egne bagetiketter står for "good tasting".

Vinen er ren og frisk, men noget primitiv og med en letbitter eftersmag, som vi ikke bryder os om i hvidvin. Ikke helt harmonisk.

Vi råder til, at man betaler en lille 20'er mere og køber Sauvignon Blanc Catamayor i stedet. Anmeldelsen af den kan ses her.

Oktober 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.