Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerHvidvin

Sauvignon Blanc, Catamayor, Castillo Viejo, 2004, 13,5% (Uruguay)

Kvalitet-pris: OK
60,00 hos Quality Wine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig vin. Dufte og smage har et lettere tropisk tilsnit med ananas som den mest fremtrædende komponent. Vinen har en herlig, livfuld friskhed, som også kan sammenlignes med den friskhed en god, ikke overmoden ananas har plus lidt citrus.

Vinen har god smagsfylde, er en fornøjelse at varme op med, mens den ikke for fede fisk sprutter på panden, og den ledsager mad overordentlig godt dels grundet den fyldige smag, dels fordi syren renser munden godt for fedt. Og så mætter den godt. De 13,5 % alkohol fornemmes ikke i hverken smag eller struktur, men giver sit bidrag til at man mættes behageligt.

Den markante hyldebær-aroma, som mange forbinder med og elsker i Sauvignon Blanc vine, men som vi afskyr, er heldigvis fuldstændigt fraværende i denne vin, ligesom den er det i de bedste franske Sauvignon Blanc-vine vi har smagt.

En god start på vores smagning af 11 vine fra Uruguay. Læs mere om denne på vores startside, og læs om den smagning, der har givet lysten til at udforske dette for os ukendte vinland nærmere.

Oktober 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.