4 stjernerRødvin

Saumur-Champigny, La Cour du Vigneron - Cuvée Prestige, Domaine Vacher, 2012, 12,5% (Loire, Frankrig)

Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig vin, som i sin genre og på sit niveau helt sikkert vil være vores foretrukne i nogen tid fremover.

Herlig, vinøs bærduft. Meget velsmagende, ren og harmonisk vin, der glimrer ved på den ene side en skøn og lidt (på den supergode måde) letbenet frugtighed med charmebær i front. Den er bakket op af en fin, lille struktur med afstivende tanniner, der giver en i forhold til frugten fint komplementerende seriøsitet. Munterhed og seriøsitet i samme mundfuld. Og ej at forglemme, så smager den af det, den skal: Cabernet Franc fra Loire.

Fire store stjerner.

Glas: Zalto hvidvin.

Maj 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.