Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Santera, Primitivo di Manduria, Leone de Castris, 2001, 14% (Apulien, Italien)

Kvalitet-pris: OK
69,50 i Irma

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig dejlig, vaskeægte Primitivo vin. Mørk, varmtkrydret smag i den let sveskede genre, fin koncentration og solen er umiskendeligt til stede. Der er ingen antydning af brændthed eller sveskegrød, som er risikoen i denne vintype. Tværtimod er solmodenheden balanceret med en pæn stramhed, et fint syreniveau, og en diskret og fint integreret garvesyre giver et venligt bid og en fin struktur.

Vinen er i det hele taget harmonisk, varmt velsmagende og særdeles vellavet. Dejlig for sig selv (når den har fået lidt luft) og en overordentlig glimrende madledsager.

De 14 % alkohol bæres fornemt og helt ubesværet.

Februar 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.