3 stjernerRødvin

Sansi Selezione, Barbera d'Asti, Scagliola, 2003, 14,5% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
290,00 hos Jysk Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Mørk og koncentreret Barbera, der ikke rigtig begejstrer.

Farven er mørk og tæt. Duft af mørke bær, lidt støvet og lidt lukket. Også smagen er mørk, lidt alvorlig, der er mørke bær, lidt blomme, en del chokolade og et strejf hvid peber. Frugten er en smule uklar, støvet.

Vinen er meget ekstraktrig, og selv om den bliver bedre med luftning, forbliver den ret tung og alvorlig.

Vinen er alt, alt for dyr. Vi har smagt bedre Barbera'er til omkring det halve. Avancen må også høre til på højniveau; vi gav 149 kr. for vinen en detail hos producenten for et år siden.

Forbehold: Vi kender ikke producentens aftapningspolitik og kan derfor ikke garantere, at den vin, der forhandles i Danmark er præcis magen til.

August 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.