Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Sangiovese di Toscana, Cecchi, 2009, 12,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
43,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Den meget trofaste læser med den meget gode hukommelse vil måske kunne huske, at vi "tog afsked" med denne vin for syv årgange siden (anmeldelsen af årgang 2002 kan ses her), idet propkvaliteten efterhånden var så ringe, at risikoen for en eller anden proprelateret fejl var alt, alt for høj. Tilfældet vil dog at vi har fået nogle flasker af vinen i nyeste årgang som gave, hvorefter den selvfølgelig får en chance mere. Og godt for det, for i mellemtiden er proppen blevet udskiftet med en plastikprop, så de fejltyper vi oplevede tidligere burde hermed være elimineret.

Vinen er på sit niveau glimrende med god, lille, frisk og ren frugt, mørke og friske kirsebær. Saftet struktur hvor ingen garvesyre bemærkes. Udmærket pizza-vin.

August 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.