Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerHvidvin

Saint-Véran, Domaine de Lalande, 2004, 13% (Bourgogne, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Den glathed og mangel på friskhed, som vi oplevede tendens til i samme producents Mâcon-Chânes (se anmeldelse her), er mere udtalt i Saint-Véran'en her.

Ellers er vinen harmonisk og nogenlunde tilfredsstillende, lidt neutral i smagen.

Da vi havde spist og tømte det sidste glas, forekom vinen mere frisk. Om det skyldes påvirkningen fra maden eller luftningen, kan vi ikke afgøre. Men da Saint-Véran godt kan lide lidt alder, er det muligt, at vinen vil blive bedre ved endnu en smule lagring.

Marts 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.