2 stjernerRødvin

Saint Romanée, Vin de pays de la Drôme, Didier Cornillon, 2008, 13% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
90,00 (75,00 v. 6 fl.) hos Vinmand (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lille vin forsøgt iklædt dyre (fad)gevandter, hvilket den dårligt kan bære.

Tydeligt Syrah-smagende. Spinkel krop. Vinen fremstår i det hele taget ret spinkel især som kontrast til den noget overgjorte fadlagring, der tager noget af pippet fra frugten, tørrer den.

Vi har i forbindelse med en anden vin fra Didier Cornillon (en tunesisk Chardonnay) anvendt næsten den samme karakteristik, som vi gør indledningsvis i forbindelse med nærværende vin, så måske Cornillon ind imellem forfalder til forsøge at få en vin til at tage sig større ud, end den virkelig er.

Fremstillet af økologisk dyrkede druer.

April 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.