3 stjernerRødvin

Saint-Christol, Vieilles Vignes, Domaine Saint-Christophe, Coteaux du Languedoc, 2004, 13% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
59,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Der er efterhånden nogen tid siden vi har prøvet en "3 for 100" vin (som er tilbudet på denne vin i skrivende stund, uge 39), men en af vores læsere anbefalede os vinen, som viste sig at være en glimrende, lille Languedoc-vin, ren og velsmagende.

God bærduft- og smag med solsødme og lidt lakrids. Pæn lille friskhed. Vinen har en meget lille struktur, er meget blød, opleves som nærmest garvesyrefri (selv om den selvfølgelig ikke er det). Dette, kombineret med den lette "sødme" gør den nok meget bredt appellerende.

Grundet struktur og tyngde oplever vi vinen som en, der vil passe bedre til frokost eller buffet end til aftensmad.

Prismæssigt oplevede vi vinen som befindende sig i 45-50 kr.'s laget.

September 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.