Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Sabazio, Rosso di Montepulciano, Antinori, 2003, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
85,00 (vejledende pris) i LIC (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Man kan næsten være sikker på en dejlig, uhyre vellavet og velsmagende vin, når man køber en vin fra Antinori. Denne Rosso di Montepulciano er da også sådan: en rigtig dejlig vin, som vi med glæde vil drikke flere af fremover.

Den er fuld af velsmag, god fylde og så har den denne blødhed og venlighed, som ofte findes i Antinori's vine. Den fremstår som en vin i klassen mellem en bedre dagligvin og en lille mellemklassevin, velegnet til hverdagspastaretter med fx lyst kød.

Vinen er lavet af overvejende Prugnolo Gentile og har ligget 4 måneder på store fade.

Vi skønner, at vinen vil have en meget bred appel: at den kan nydes både af inkarnerede Sangiovese-fans og dem der almindeligvis ikke er så begejstrede for italiensk vin.

Trods alle vinens dyder, synes vi, at vinen er for dyr (den angivne ca. pris er importørens skønsmæssige bud på en detailpris). Man betaler givetvis en del for at står Antinori på etiketten.

Juli 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.