4 stjernerHvidvin

Rüdensheim Riesling, Qualitätswein, Lundén & Cie, 2018, 12% (Rheingau, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
195,00; 1500 ml: 420,00 hos Clemmensen Wine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Første dag fremstår vinen med samme forførende blidhed som producentens mindre model Riesling i samme årgang. Velsmagende med blid syre, ditto mineralitet, lille fornemmelse af sødme.

Dag 2 og 3 er vinen stadig dejlig, men underholdningsværdien er lavere end nævnte og billigere Riesling.

Dag 4 udtrykker vinen sig meget delikat og stilfuldt, og her hives den fjerde stjerne hjem, hvor vinen dag 2 og 3 kun stod til tre stjerner. Så hvis jeg (Preben der smager og anmelder tysk Riesling alene) havde flere flasker, ville jeg vente lidt med at drikke dem.

Glas: Zalto universal.

November 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.