Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRosévin

Rotling, Qualitätswein, W. Schiffmann-Conrad, 2005, 11% (Mosel-Saar-Ruwer, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
45,00 v. 6 fl. hos ELN-Vin (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er i og for sig velsmagende, fint frugtig, den har god smagsfylde, og den er ren. Men den har en markant sødme, som vi ikke bryder os om. Den pæne friskhed, som vinen også indeholder, afbalancerer sødmen noget, hvilket især er tydeligt, når vinen drikkes uden mad. Friskheden er dog ikke tilstrækkelig til at modvirke, at vinen sammen med mad opleves som saftevandsagtig.

August 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.