4,5 stjerner4 stjerner Helle5 stjerner PrebenNyvurderingRødvin

Rosso di Sera, Toscana, Poggiopiano, 2013, 14,5% (Toscana, Italien) L. rds. 13/16

Kvalitet-pris: OK
350,00 hos Clemmensen Wine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 90% Sangiovese og 10% Colorino lagret i egetræsfade ifølge bagetiketten i et år, ifølge de oplysninger vi fik hos producenten i 2015 i 20 måneder.

Vi anmeldte vinen første gang i december 2018, hvor vinen især indledningsvis var ganske lukket. Blot fem måneders yderligere lagring har opfyldt vores forventning om større åbenhed og flere nuancer.

Meget harmonisk struktur og stor, klassisk Sangiovese-karakter. Og nu dufter og smager den af noget, og det er meget flot. Vinen er ganske mørk i sit udtryk.

De fire stjerner, vi gav vinen i december, var til en vis grad baseret på forventet efterbevilling. Preben er nu rykket op på fem stjerner, mens Helle forbliver på fire.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.