99,95 hos Theis Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Behagelig, blød, venlig og en anelse u-italiensk rosso.

Helle siger fire stjerner med netop den begrundelse, at den er rar og behagelig at drikke og smager godt.

Jeg siger tre stjerner, hvor det ovenfor anførte trækker op, men jeg er klart utilfreds med den u-italienske og u-toscanske stil, som jeg oplever som for publikumsleflende og moderne på den dårlige måde. De 14% alkohol synes jeg også er alt for meget til en Rosso di Montepulciano; vinen er efter min mening for hvalpet og beruser for tungt, når man sidder med en enkel pastaret og lidt stegt kylling.

Vinen er bedst efter en del luftning. Og her udviser den fin harmoni og stor professionel vellavethed med både kontrolleret syre og garvesyre.

Januar 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.