3 stjernerRødvin

Rosso di Montalcino, Querce Bettina, 2007, 13,5% (Toscana, Italien) LR03/2007

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
1500 ml: 349,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vellavet rosso, der dog ikke rigtig tænder os.

Visuelt relativt lys og transparent vin. Pæn, diskret frugt-duft. Lys og rød smagstype med god friskhed. Har på samme tid en pænt tannisk struktur og noget mildt og fint over sig. Smager ikke af så meget.

Den gode struktur, vellavetheden, balancen osv. appellerer mere til intellektuel end sanselig værdsættelse. Den noget svage smag gør at det sanselige forsømmes noget. Hvis vi vurderede udelukkende med hjernen, var der til fire klare stjerner. Men vin er for os først og fremmest til nydelse, så vi holder os på tre stjerner.

Bemærk: Vi har smagt vinen fra en 750 ml flaske. Der kan være forskel på, hvordan vine udvikler sig i forskellige flaskestørrelser.

Marts 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.