Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Rosso di Montalcino, Le Ragnaie, 2015, 14,5% (Toscana, Italien) L.1/2018

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
245,00 hos Niche Vine

Reklamer for Rosso di Montalcino omtaler ofte vinen som en mini-Brunello, hvilket yderst sjældent er tilfældet. For det meste er der tale om en enklere og frugtbetonet vin. Men nærværende vin udtrykker sig faktisk på mini-Brunello-manér, hvor vinens samspil med længere fadlagring - 18 måneder på store fade - er tydelig.

Vinen er meget lækker med ganske seriøs struktur, sødmefuld med fin balance mellem vin og fad. Kirsebærstens-bitterhed i eftersmagen. Dejlig både uden og sammen med mad.

Fire solide stjerner. Den efter vores smag lidt for høje sødme og lidt for kraftigere bitterhed gør, at vi ikke når de fem stjerner.

Glas: Zalto bordeaux.

September 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.