Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Rosso di Montalcino, La Manella, 2003, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
98,00 hos Langhe Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget ungdommeligt frugtig, behagelig og velafstemt vin. Markant bærsmagende. Passende fylde, god friskhed og et blidt strøg af venlig garvesyre.

Aktuelt er vinen grundet dens ungdom (den er 1 1/2 år gammel) lidt vel "saftevandsagtig", men grundet den fine balance er der al grund til at antage, at vinen vil udvikle sig harmonisk og indenfor det næste års tid blive mere "vinagtig".

Vinen har en solid portion groft bundfald, så stil den op i forvejen og ophæld det sidste glas opmærksomt.

Der er tale om en letforståelig vin i den bedre dagligvinsgenre. 102 kr. er mange penge i den kategori.

April 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.