Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
140,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 159,00 hos Otto Suenson (mængderabatmulighed)

Vinen er i den velkendte stil med stor balance mellem vin og fad. Frisk og med tydelige baggrundstanniner, der giver en lille kernebitterhed.

Helle giver den fire stjerner, synes den smager virkelig godt. Preben holder sig på tre, finder den aktuelt mindre givende.

For tiden har vi større fornøjelse af samme vin i årgang 2018, som er den toscanske vin vi i nyere tid har drukket flest af. Årgang 2019 er også virkelig god, men i maj, hvor vi sidst drak den, strålede den heller ikke så meget som 2018.

Glas: Zalto universal.

September 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.