3 stjernerRødvin

Rosso di Montalcino, Collosorbo, 2007, 14,5% (Toscana, Italien) L 09 155

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
149,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Pæn Rosso di Montalcino, der dog har mærkbart for meget alkohol (14,5%).

Vinen har umiddelbart en god og enkel frugt med ribs og en mørk tørhed. Der er pæn friskhed og et let tanninstrejf.

Der er dog også en tydelig alkoholtone, som giver en fornemmelse af sødme og let fedme og som misklæder vinen og maskerer friskheden, og dette indtryk forstærkes, jo mere man drikker af vinen.

Vi vurderede vinenes pris til 70-80 kr., hvilket svarer fint til den tilbudspris, 79,95, som vinen ind imellem sælges til. Vinen er således endnu et eksempel på SuperBest's (og andres) spekulation i, at mange køber på baggrund af, hvor meget de kan spare, og ikke på baggrund af hvad vinen koster. Men efter vores vurdering får de her reelt ved køb på tilbud altså ingen besparelse men blot en vin, der ca. er sin tilbudspris værd; normalprisen er varm luft.

Januar 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.