3 stjernerRødvin

Rosso di Montalcino, Cerbaiona, 2017, 13,5% (Toscana, Italien) L. 05/19

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
250,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen lagret på 18 måneder på større fade af slavonsk egetræ.

Frugtig duft med lyse røde bær og lidt viol. Også smagen er relativt lys og transparent. Aktuelt dominerer tanninerne for meget, og vi mangler noget smag. Vinen åbner kun langsomt. Fornemmelsen er, at den har potentiale i elegant retning, og at den vil godt af at ligge lidt.

Vi oplever ikke, at vinen aktuelt giver noget fra sig, der modsvarer dens pris, som nok skal ses i lyset af, at producentens Brunello koster 1000 kr.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.