3 stjernerRødvin

Rosso di Montalcino, Casanova di Neri, 2007, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
159,00 (139,00 v. 6 fl.) hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

På egne betingelser meget vellavet vin, der dog hverken smager af Sangiovese eller Italien.

Vinen er ganske koncentreret og har en ganske sød og meget moden frugt med lakrids. Denne smag giver sammen med en varm og lidt alkoholisk tone (14,5%) associationer til Sydfrankrig, og vinen smager i det hele taget mere fransk end italiensk. Til at begynde med er vinen noget syltetøjsagtig, hvilket aftager noget med luftning. Vinens mangler dog vedvarende friskhed. Tanninerne er af velour-typen og er helt integrerede.

Vinen er bedst til sidst og vil have godt af at ligge lidt.

Oktober 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.