3 stjernerRødvin

Rosso di Montalcino, Campogiovanni, San Felice, 2007, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
69,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Som vi har skrevet ved flere lejligheder, kan en Rosso di Montalcino være alt fra en frugtig dagligvin til en mere luksuøs og vægtig mellemklassevin. Nærværende rosso hører til i første kategori og er en bedre dagligvin som vil passe til italiensk inspirerede retter med lyst kød eller en god pizza.

Vinen er frugtig, frisk, harmonisk, behagelig og let at drikke. Lettere landlig stil med en portion lidt grovere tanniner, som dog hænger fint sammen med vinen og næppe vil genere nogen. Umiskendelig italiensk.

Aldeles glimrende. Tre og en halv stjerne, som vi, når vi skal vælge mellem tre og fire, finder det mest oplagt at runde ned.

Oktober 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.