3 stjernerRødvin

Rosso di Montalcino, Campogiovanni, San Felice, 2006, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
69,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende rosso, klassisk stil tilsat lidt moderne venlighed.

Pænt stofrig og velsmagende vin i den frugtige genre. Til at begynde med mærkes den Sangiovese-karakteristiske lidt ru garvesyre, der dog hurtigt bliver blød.
Udover de vanlige bærsmage har vinen også en røgelsesagtig smagskomponent. Passende friskhed og god drikbarhed. Helt drikkeklar.

Hvis vi havde haft halve stjerner til rådighed, havde vinen fået 3 1/2 stjerne, så vi må enten runde op eller ned, og i dette tilfælde vælger vi at runde ned til tre stjerner, hvilket skyldes vores personlige smag. Det håndværksmæssige er helt på plads.

August 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.