Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Rocca Guicciarda, Chianti Classico, Riserva, Barone Ricasoli, 2007, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
129,95 (95,00 v. 6 fl.) hos Supervin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende vin. Fire små stjerner

Lægger ud med typisk Carlo Ferrini (ønolog) duft med vin og fadpræg med mokka. Smagen i samme retning med et lille tilskud karamel. Fadet dæmpes med luftning.

Middel fylde, god friskhed og god harmoni mellem alle elementer. Vellavet og velsmagende.

Trods alle dyder og trods et touch Ferrini, har vinen også noget anonymt over sig, som holder vores begejstringen på begrænset niveau.

Bemærk: Den her i landet forhandlede vin kan sagtens være af en anden aftapning end den smagte, idet den ikke er købt i Danmark.

December 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.