3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Roaix - Côtes du Rhône Villages, Les Crottes, Santa Duc, 2007, 15% (Rhône, Frankrig)

99,75 hos Bichel Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Tre stjerner fra Helle, der siger ok til vinen, men samtidig finder den for ung, savner noget frugt og finder smagstypen vel mørk.

Der er fire stjerner fra mig, der simpelthen nyder vinen. Også jeg finder vinen noget duftsvag, men savner ikke smag. Jeg finder vinen lækker, næsten forførende, med blid og mild frugt, og jeg nyder vinens gode og raffinerede måde at være poleret på med helt integrede fløjlstanniner.

De 15% alkohol bæres fornemt.

Maj 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.