Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
114,00 hos MIVine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende basis-Riesling, der dog ikke begejstrer mig (Preben, der anmelder tysk Riesling alene) på et niveau, der nærmer sig andre tidligere årgange af vinen.

Dag 1 fremtræder vinen med en smule bolsjeagtig frugt, der fra dag 2 er blevet til rigtig, vinøs Riesling-frugt, så vinen vil have godt af enten at blive lagret lidt eller luftet godt. Der er også en antydning af sødme, som ligeledes dæmpes med luftning, så vinen fremstår tør. God og mærkbar syre.

Glas: Zalto universal.

(Tyske Riesling-vine anmeldes af Preben alene.)

September 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.