3 stjernerHvidvin

Riesling trocken, von der Fels, Qualitätswein b.A., Keller, 2006, 12,5% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
118,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi drak vinen over tre dage, hvilket gav indtryk af, at vinen endnu ikke er helt drikkeklar.

Duften er fra start pragtfuld, sprødt frugtig og samtidig olieret, også en smule fersk kød med en røget tone.

Smagen er sprød, frisk og mineralsk men skuffer i forhold til duften. Det er som om der er "hul" i smagen: et sted hvor man forventer, at der skal være noget, er der intet eller meget lidt. Enkel smag.

Dag to er duften ikke på højde med dag et, til gengæld har smagen nu samlet sig; vinen smager bedre end dag et, dog stadig enkel. God længde.

Dag tre er vinen mere olieret, og smagen hænger fint sammen. Åben men stadig ret enkel. Glimrende men ifølge vores smagsløg ikke videre interessant.

Oktober 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.