Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3,5 stjernerHvidvin

Riesling trocken "S", Spätlese, Keller, 2006, 13% (Rheinhessen, Tyskland)

149,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Indtil videre går det ikke så godt med enigheden mellem Helle og mig, når vi smager Keller-vine. Vi må se hvad der sker, når vi når op til de store Grosses Gewächs vine, som vi har til gode at smage sammen.
Billedet indtil videre er klart, at jeg sætter vinene højere end Helle. Hun generes af den høje syrlighed, som jeg finder pikant. Derudover begejstres hun grundlæggende ikke, foretrækker langt en god Alsace.
Med nærværende vin siger hun tre stjerner, jeg siger fire.

Vinen vinder ved luftning og var faktisk bedre den anden af de to dage vi var om at drikke vinen.

Sprød, tør og fin frugt både i duft og smag. Første dag med næsten sitrende nerve, anden dag mere åben velsmag og mere duft. Som nævnt høj syrestand. Elegant stil med diskret mineralitet i eftersmagen.

November 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.