4 stjernerHvidvin

Riesling trocken "RR", Qualitätswein b.A., Keller, 2006, 13% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
199,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I erkendelse af at de tidligere tre smagte vine fra Keller ikke har begejstret Helle synderligt, drak jeg denne alene, og anmeldelsen er derfor også min alene.

Vinen har en skøn duft, på samme tid blomstrende og sprød.

I munden er vinen fin, rank, en smule mineralsk. Lækker. Meget frisk, markant syre.

Vinen blev drukket over tre dage. Dag 2 forekom smagsfylden større, mineraliteten intakt. Dag 3 var den lidt glattere og med nye og i positiv forstand let ældede toner. Absolut ingen træthed.

Prisen forstår jeg ikke. Nok er vinen lækker, men jeg kan ikke fange noget der siger små 200 kr. (Vinen kostede på anmeldelsestidspunktet 193 kr.) Den kan dog utvivlsomt udvikle sig positivt i adskillige år, men hvor højt det kommer, tør jeg ikke sige noget om.

December 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.