Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
125,00 (110,00 v. 6 fl.) hos Gladvin.dk / 158,00 (142,20 v. 6 fl.) hos Løgismose

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Sprød, tør og mineralsk vin, aktuelt lidt kedelig.

Ganske appetitlig og sprød duft, noget tilbageholdt. Flot og livfuld mundfornemmelse. Frisk, tør og mineralsk smag.

Gemmer vinen i sit ganske reserverede udtryk på noget? Eller er den bare sådan lidt ugivende? Det vil kun yderligere nogen lagring kunne levere svaret på. De tre dage den blev smagt over, gav i praksis ingen grund til optimisme.

Wittmann går for at være i Rheinhessens absolutte elite. I praksis har jeg dog desværre oplevet en del "lukke-problemer" med hans vine. Den anden side af dette er, at de kan have udviklingspotentiale. Således var samme vin i årgang 2011, som var dejlig for et år siden, er endnu bedre i dag.

Glas: Zalto hvidvin.

Februar 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.